Tule tekijäksi

Tule tekemään Exploa!

Oletko ohittanut samoajaiän, mutta Explo kiinnostaa silti? Samoajien huipputapahtumaan pääsee mukaan myös vaeltajana tai aikuisena – hommiin! Tekeville käsille on tarvetta niin fasiliteeteissa, ohjelmassa, majoituskouluilla kuin turvassakin. Katso alta avoimet pestit ja jos listasta ei löydy mieleistä, ota yhteyttä tapahtuman johtajiin Mattiin, matti.vaatainen@partio.fi tai Kerttuun, maria.kuusisto@partio.fi ja etsitään sinulle sopiva pesti.

Osaan pestejä tarvitset jotakin erityisosaamista, lue pestikuvaukset tarkkaan! Ota yhteyttä kiinnostavan pestin pestiesimieheen ja muista ilmoittautua tapahtumaan! Ilmoittautumaan pääset täältä.

FASILITEETTITIIMIN vahvistukseksi tarvitaan vielä tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

  • Ateriatalkoolaisia vähintään 15 kpl. Tehtävänäsi on toimia vastuukoulusi ruokailuissa ateriapalveluiden apuna perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen esim. ruokailijoita ohjaten, ruokaa jakaen sekä järjestystä ja siisteyttä ylläpitäen. Ruokailukouluja on 3 kpl ja jokaiselle koululle tarvitsemme vähintään 5 ahkeraa tekijää/ruokailu. Lisäksi tulet auttamaan iltapalan tarjoilussa Salohallilla lauantai-iltana. Mikäli pääset paikalle vain osaksi aikaa, niin sekin sopii oikein hyvin! Ilmoittaudu ateriamestari Pirkko Tuutille (pirkko.tuutti@partio.fi)
  • Vastaanottoapulaisia 8 kpl. Tehtävänäsi on toimia julkisilla kulkuvälineillä Saloon saapuvien osallistujien ensimmäisenä Explo-kontaktina ja ohjata heidät oikeaan majoituskouluun. Sinun olisi hyvä ehtiä paikalle perjantaina klo 15. Ilmoittaudu logistiikkamestari Tuomas Mäkiselle (tuomas.makinen@partio.fi)
  • Bussioppaita 2 kpl. Tehtävänäsi on kulkea sukkulabussin mukana perjantaina ja ohjata saapuvia osallistujia oikeisiin majoituskouluihin. Ilmoittaudu logistiikkamestari Tuomas Mäkiselle (tuomas.makinen@partio.fi)

Lisätietoja fasiliteettitiimin talkoopesteistä saat Pirkolta, Tuomakselta tai fasiliteettipäällikkö Heli Vuoriselta (heli.vuorinen@partio.fi).

Explon OHJELMAAN etsitään:

Ohjelma ottaa tekijöitä vastaan walk in -periaatteella tai voit tulla mukaan jo suunnitteluvaiheeseen, mikäli sinulla on aikaa ja innostusta. Voit tulla paikalle lauantaiksi tai mielellään vaikka koko viikonlopuksi – jokainen ylimääräinen käsipari on hyvästä!

Lauantain ohjelmapoluilla, kuten myös iltaohjelmilla ja messuilla on jo vastuuhenkilönsä ja suunnitelmat ovat hyvässä vauhdissa, joten valtavia vastuita ei ole tarjolla, ellet niin tahdo.

  • Ohjelmapolut tarvitsevat apukäsiä lauantaina 21.10. noin klo 8-17 väliseksi ajaksi. Polkupestien kiinnostaessa voit olla yhteydessä ohjelmapäälliköihin Helenaan tai Katriinaan (helena.siivonen@partio.fi, katriina.rauman@partio.fi), jotka ohjaavat sinut sopivalle ohjelmapolulle. Voit katsoa etukäteen itseäsi kiinnostavia polkuja täältä.
  • Iltaohjelmat kaipaavat tekijöitä sekä perjantaille että lauantaille. Iltaohjelmapestistä voit sopia suoraan spektaakkelimestari Janne Hannulan kanssa (janne.hannula@partio.fi)
  • Sunnuntain messut kaipaavat sekä tekijöitä että esittelijöitä sunnuntaille noin klo 8-12.30 väliseksi ajaksi. Messujen kiinnostaessa ole yhteydessä Ida Källbergiin (ida.kallberg@partio.fi).

MAJOITUSKOULUTIIMIIN etsitään:

  • Majoituskoulujen henkilökuntaa. Explon ajan osallistujien kotina toimivat neljä Salon alueen koulua. Jotta kotiin olisi aina mukava tulla mahtavista ohjelmista, tarvitsemme jokaiselle koululle omat tekijät majoituskoulutiimiin. Majoituskoulutiimin tehtävänä on huolehtia, että jokainen samoaja tuntee itsensä tervetulleeksi sekä tietää missä tapahtuu ja minne milloinkin kuuluu mennä. Majoituskouluilla on päivystys kellon ympäri, joten tiimissä toimitaan työvuoroissa majoituskoulupäällikön ohjeiden mukaisesti. Tärkeintä on iloinen asenne ja yhdessä tekemisen meininki! Voit tulla paikalle vain osaksi aikaa tai mielellään vaikka koko viikonlopuksi.

Lisätietoja majoituskouluvastaava Laura Koivusalolta, laura.koivusalo@partio.fi.

TURVA tarvitsee:

  • Järjestyksenvalvojakortin omaavia reippaita ja täsmällisiä puurtajia. Tehtävät ovat  vastuullisia, hyvä porukka ja rento ilmapiiri auttavat kuitenkin jaksamaan ja pitävät hymyn huulilla aina tapahtuman loppuun asti!
  • Hommaa löytyy myös muutamalle henkilölle joilla ei järjestyksenvalvojakorttia ole, mutta B-luokan ajokortti on taskussa ja hommat turvassa kiinnostaisivat.

Laitathan hakemuksen (tai kysymykset) ensitilassa vapaamuotoisen esittelyn kera sähköpostilla osoitteeseen sami.heikkila@partio.fi!