Ennakkotehtävät

Hei sinä samoaja siellä, Explo on jo aivan nurkan takana!!
On siis aika aloittaa jo valmistelut huipputapahtumaa varten: pohtia sopivaa varustusta, muistella, mihin aktiviteetteihin ilmoittauduin, ja hei jipii ketäs kaikkia vanhoja tuttuja olikaan tulossa mukaan..! Lisäksi valmistautumiseen kuuluvat myös tunnelmaa nostattavat Ennakkotehtävät.

Someen valmistautumiskuvia kuvakilpailun merkeissä
Löytyykö laukustasi jo hammasharja ja lempiunilelusi? Kuinka monta parillista sukkaparia vaatekaapistasi löytyi mukaan otettaviksi? Mitä reittiä seikkailit Explorail-asemallesi? Entäpä miltä näyttää loistava Explo-fiilis? Postaa Instagramiin tai muihin somekanaviin Exploon valmistautumiskuvia tägeillä #explo2015, #samoajaexplo, #ennakkotehtävät. Repostaamme valmistautumiskuvianne muun muassa Explon omalla instagram-tilillä.

Parhaat tanssimuuvit
Nyt on aika vipattaa tanssijalkaa ja löytää todelliset tanssilattioiden partaveitset. Kehitelkää koreografia, lyhyt tanssiesitys tai esitelkää jokin tanssimuuvinne ryhmässä. Kuvatkaa tanssi videolle ja julkaiskaa instagramissa tägeillä #explo2015, #samoajaexplo, #tanssimuuvit, #ennakkotehtävät

Oman porukan esittely
Keitä te olette, mikä on teidän lempiruoka, mikä on parasta toisissanne, mikä on hulluinta, mitä teille on sattunut yhdessä porukalla, mikä asia on sellainen, jota ilman ette pärjäisi…. Esitelkää porukkanne kuvaamalla esittelyvideo.

Explo-elokuvaan juonenkäänteitä tai tapahtumakohtauksia
Pulppuaako runosuonesi hurjasti, laukkaako mielikuvituksesi tuhatta ja sataa? Mitä Explo-elokuvassa on tuleva tapahtumaan, kuka rakastuu ja kehen, saako joku surmansa, miten tarina päättyy? Kirjoita juonenkäänteitä ja tapahtumakohtauksia Explo-elokuvaa varten ja lähetä tuotoksesi sähköpostilla osoitteeseen elokuva.explo@gmail.com