SAMOAJILLE

Mieti tuhatta 15-17 -vuotiasta samoajaa yhteen paikkaan. Se on paljon! Ihmisten lisäksi Explossa on paljon myös ohjelmaa. Yhdistä pottiin vanhat tutut ja uudet tyypit ympäri Suomen. Hämmennä päälle järjettömän hyvät partyt ja oman alansa ammattilaisten kädenjälki. Explossa ollaan liekeissä!

SamoajaEXPLO 2015 on koko Suomen samoajien syksyn päätapahtuma.

Explo15 on vauhdikas, värikäs, hauska ja innostava tapahtumakokonaisuus, joka vaikuttavuudellaan vetää puoleensa kaikkia valtakuntamme samoajia ja muitakin partiolaisia sekä ei-vielä-partiolaisia. Explo15 on nuorekas ja energinen paketti tarjoten elämyksiä niin kohderyhmälle kuin sen toteuttajille. Täällä jokaiselle on jotakin, eikä kukaan jää kylmäksi.

SamoajaEXPLOssa yhdistyvät kaikki partion parhaat puolet: leirielämän yhteisöllisyys, lämminhenkisyys ja yhdessä tekeminen, messumainen ohjelma, josta jokainen pääsee valitsemaan itseään kiinnostavat kokonaisuudet tutustuen samalla uusiin samoajiin, sekä festareiden energisen rento meininki. Explon aikana samoaja haaveilee, seikkailee, kokeilee ja oppii.

Paketoituna: SamoajaEXPLO on viikonlopun mittainen spektaakkeli, joka on toteutettu ilman kompromisseja vain ja ainoastaan samoajille.