Saapuminen ja poistuminen

Saapuminen

Saloon pääset kätevästi sekä junalla että bussilla. Juna-aikataulut löydät täältä: www.vr.fi ja bussiaikataulut täältä: www.matkahuolto.fi tai www.onnibus.fi. Linja-auto- ja rautatieasema sijaitsevat Salon keskustassa ja asemilta on kävelymatka majoituskouluille. Pakkaathan tavarasi niin, että pystyt kantamaan niitä lyhyen matkan. Linja-autoasemalle saapuvat Matkahuollon bussivuorot, Onnibussin vuorot jäävät Piihovin ABC:n rampille, hieman keskustan ulkopuolelle. Explo on järjestänyt sukkulakuljetuksen Piihovin ABC:ltä majoituskouluille, joten myös Onnibussia kannattaa hyödyntää.

Mikäli saavut omalla autolla, muistathan suosia kimppakyytejä! Osa piireistä järjestää myös yhteiskuljetuksia, tarkistathan tämän omasta piiristäsi. Jokaisella majoituskouluilla on pysäköintipaikkoja tarjolla.

Linja-auto- ja rautatieasemalla sekä ABC Piihovilla on Explo-oppaita ottamassa vastaan saapuvia. Oppailta saat ohjeet siitä, miten löydät omalle majoituskoululle. Yhteiskuljetuksilla ja omilla autoilla saapuvat voivat ajaa suoraan majoituskouluille. Jokainen osallistuja saa oman majoituskoulunsa tietoonsa ennen tapahtumaa.

Jos sinulla on kysyttävää saapumisesta tai poistumisesta, tai mikäli saavut julkisilla kulkuneuvoilla perjantaina klo 21.00 jälkeen ja haluat kyydin majoituskoulullesi, ota yhteyttä Maija Jauhiaiseen 19.10. mennessä (maija.jauhiainen@partio.fi).

Sukkulabussin aikataulut ja reitti

Sukkulabussi kulkee sekä perjantaina että sunnuntaina ABC Piihovin ja majoituskoulujen välillä.

Perjantai   

Sukkulabussi kulkee klo 17:00-21.00 ja lähtee joustavasti Onnibussin saapumisen jälkeen ABC:lta.

Reitti: ABC Piihovi – Moision koulu – Uskelan koulu – Alhaisten koulu  – Salon lukio  – Turun AMK, Salon kampus

Sunnuntai

Sukkulabussi kulkee klo 11.45-14. Ole valmiina sukkulabussin pysäkillä noin 45 min ennen Onnibussin lähtöä.

Reitti: Salon lukio (lukiolla ja AMK:lla majoittuvat) – Alhaisten koulu – Uskelan koulu – Moision koulu – ABC Piihovi

Kartta

Linkki tarkempaan karttaan, jossa näkyvät majoituskoulut, tapahtumapaikat sekä bussipysäkit löytyy täältä: Explo17 kartta osallistujille

Majoituskoulujen osoitteet

Moision koulu, Uskelankatu 13, 24100 Salo

Alhaisten koulu, Koulukatu 3, 24130 Salo

Salon lukio, Kaherinkatu 2, 24130 Salo

Turun Ammattikorkeakoulu, Salon kampus, Ylhäistentie 2, 24130 Salo

Uskelan koulu (tekijöiden ja luotsien majoitus), Kavilankatu 1, 24130 Salo