Majoituskoulut

Lippukunnat majoituskouluissa (päivitetty 17.10.2017)

Listassa näkyy majoituskouluissa majoittuvat lippukunnat. Uskelan koulussa on tekijöiden ja luotsien majoitus (Kavilankatu 1, 24130 Salo). Jos oma lippukuntasi puuttuu listalta, ota yhteyttä toimiston Lauraan (laura.kalervo@partio.fi).

Majoituskoulujen infonumerot palvelevat tapahtumaviikonlopun aikana!

Moision koulu (Uskelankatu 13, 24100 Salo)

Partiotapahtumien parhaimmistoon kuuluva Explo on taas täällä! Uusia kavereita, yhdessäoloa ja vapaata ohjelmaa! Tällä kertaa spektaakkeli tuo yhteen toista tuhatta samoajaa ja on aivan mahtavaa, että saamme Moision koulun majoitustiimin kanssa toivottaa henkilökohtaisesti tervetulleeksi heistä neljäsosan. Pidetään hauskaa kaikkien osallistujien voimalla!

Kannattaa kuitenkin pysyä varpaillaan, sillä Moision koulussa majoittuu samoajien ohella myös joukko keskenään kilpailevien tiedustelupalveluiden vakoojia. Vastavakoilu, kaksoisagentit ja loikkarit ovat koulussamme arkipäivää, eikä kehenkään voi enää luottaa. Ainoastaan tiedustelupalveluiden johtajat – jos hekään – ovat perillä siitä, kenen leiriin vakoojat kuuluvat ja millaisissa tehtävissä he palvelevat.

Tiedustelupalveluiden johtajat ovatkin nyt samoajien avun tarpeessa. Edessä on tehtäviä, jotka edellyttävät kylmähermoisuutta, nokkeluutta ja ryhmätyötä.  Kaiva siis esille tummimmat aurinkolasisi sekä huomaamattomimmat sukkanauha-aseesi – vakoojat ovat täällä ja sinä olet tähtäimessä!

Aino Nyrhinen ja muu Moision koulun majoitustiimi

Yhteystiedot: aino.nyrhinen@partio.fi, puh 041-7223515

Ruokailut omalla koululla

Alhaisten koulu (Koulukatu 3, 24130 Salo)  

Ahoy!

Tervetuloa merelliseen tunnelmaan Exploration of the Seas -alukselle! Tarjoamme Sinulle ja ystävillesi räätälöityjä, unohtumattomia majoittumiselämyksiä keltaisella loistoristeilijällämme. Aluksellamme on modernit hytit, monipuoliset palvelut ja luksusluokan vapaa-ajan ohjelmaa. Exploration of the Seas on ankkuroitu Explon ajaksi Salon keskustaan osoitteeseen Koulukatu 3 (Alhaisten koulu). Astu laivaan!

Risteilyemäntinänne toimivat Anna-Mari “Iitu” Martikainen ja Anne Salmela

Yhteystiedot: anna-mari.martikainen@partio.fianne.salmela@partio.fi, puh 041-7221864

Ruokailut Salon lukiolla

Salon lukio (Kaherinkatu 2, 24130 Salo) 

Nyt labratakki päälle ja kumihanskat käteen! Salon lukio täyttyy yhdestä suuresta ihmiskokeesta, johon teidät on kaikki kutsuttu. Kokeen tarkoitus jää SINUN selvitettäväksesi. Stand back, I’m gonna try some science!

Tervetulleeksi teidät toivottaa

Laboratoriomestari Saara Miiluniemi ja Salon lukion majoituskoulutiimi

Yhteystiedot: saara.miiluniemi@partio.fi,  puh 041-7221887

Ruokailut omalla koululla

Turun AMK, Salon kampus (Ylhäistentie 2, 24130 Salo)

You can’t stop the music! Täällä raikaa laulu ja musiikin rytmit tempaavat mukaansa jokaisen samoajan. Suomirokkia suurella tunteella, Sunshine, sunshine reggae, let the good vibes get a lot stronger!, Legendaarinen Rähinä-show! ja paljon muuta. Tule sinäkin menoon mukaan!

Music is everywhere! Welcome to the house of fun!

Toivottaa Lotte Malkakorpi, bändinsä kera

Yhteystiedot: lotte.malkakorpi@partio.fi, puh 041-7077066

Ruokailut Salon lukiolla