Majoittuminen ja ruokailut

Majoituskoulut ovat avoinna perjantaina klo 17 alkaen ja sunnuntaihin klo 14 asti. Explolla majoitutaan oman lippukunnan kanssa samalla koululla. Majoituskoulut selviävät osallistujakirjeestä, joka lähetetään syyskuun loppuun mennessä sähköpostilla. Majoituskouluissa majoittuvat lippukunnat löytyvät myös täältä.

Saavuttuasi Saloon, etsi oma majoituskoulusi. Ilmoittaudu koulun infossa, josta saat tapahtumarannekkeen, joka tulee olla kiinnitettynä ranteeseen koko tapahtuman ajan. Ranneke on pääsylippusi majoituskouluihin, ruokailuihin ja ohjelmiin. Jokainen osallistuja saa myös mageen Explojumppakassin! Infosta voit kysellä myös askarruttavia asioita, kuten oman Polkusi, jos se on päässyt unohtumaan. Majoituskouluilla on ympärivuorokauden päivystäjät. Jos et pääse sisään majoituskouluusi, soita oman koulusi infonumeroon (numero käytössä tapahtumaviikonloppuna)

Majoituskoulujen ruokailut on järjestetty alla olevan listan mukaan, lukuunottamatta lauantain lounasta, joka tarjoillaan polkuvalinnasta riippuvassa paikassa. Lauantain iltapala tarjoillaan Salohallissa.

Moision ja Uskelan koulut syövät Moision koululla.

Salon lukio, Turun AMK ja Alhaisten koulut syövät Salon lukiolla.

Kaikki ruoka on laktoositonta. Erityisruokavaliot ovat tarjolla omalla ruokailukoulullasi, omilla ohjelmapisteilläsi sekä lauantaina illalla Salohallissa. Ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot otetaan ainoastaan huomioon, tapahtuman aikana uusia erityisruokavaliota ei voi ilmoittaa.  Lisätietoja erityisruokavalioista voi laittaa Pirkko Tuutille (pirkko.tuutti@partio.fi).

Majoituskouluilla on lisäksi mahdollisuus ostaa jotain pientä kouluilla toimivista kioskeista, joita varten on hyvä varautua käteisellä.