Polut

Lauantaipäivän ohjelmana on erillaiset polut, joista jokainen valitsee ilmoittautumisen yhteydessä itseään kiinnostavat. Lopulliset valinnat ilmoitetaan samoajille ilmoittautumisen jälkeen. Samassa polussa ollaan aamu- ja iltapäivä. Tarkemmat paikat ja varusteet polkuihin ilmoitetaan myöhemmin. Polkuja on tulossa vielä lisää, joten ole kuulolla kesän aikana!

Mennään metsään!

Mikä lintu kurkkaa puun takaa? Kuka huolehtii siitä, että kansallispuistojen reitit ovat kuljettavassa kun-nossa? Miten polttopuut päätyvät nuotiopaikoille? Mitä erilaisia tuotteita metsästä onkaan saatavilla? Met-säpolulla pääset tutustumaan metsiin ja kansallispuistoihin monista eri näkökulmista ja antamaan samalla myös oman panoksesi kansallispuistojen hyvinvoinnille. Älä luule, ettei metsällä ole sinulle enää mitään uutta annettavaa, vaan tulee tutustumaan metsään pintaa syvemmältä!

Ihana minä!

Mistä oma hyvinvointi koostuu ja kuinka pystyn siihen itse vaikuttamaan? Tule ottamaan aikaa itsellesi, ja tekemään asioita jotka lähtevät sinusta itsestäsi. Tällä polulla pääset tallaamaan omia jälkiäsi niin eteen- kuin taaksepäin, välillä jopa pysähtymään hetkeksi. Tuo oma Ihana itsesi mukaan ja varaudu myös liikkumi-seen sopivilla vaatteilla!

Minä maailmassa

Oletko miettinyt partiolaisuutta maailmalla? Mikä on partiolaisen rooli maailman muuttamisessa? Uskaltai-sitko sinä heittäytyä viikonlopun ajaksi jonkun muun arkeen ja kokea maailmaa eri vinkkelistä? Tällä polulla asetutaan toiseen rooliin ja herätellään ajatuksia omista valinnoista ja niiden vaikutuksista.

Palvelu

Haluatko antaa aikaasi muille? Oletko miettinyt, millaista olisi olla vapaaehtoisena? Pidätkö erilaisten ihmis-ten kanssa toimimisesta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita juuri tämä polku, sillä nyt on täydellinen mahdollisuus kokeilla vapaaehtoistyötä käytännössä. Tule, ja vietä mahtava päivä puuhailun parissa!

Made by Samoaja!

Haasta kädentaitosi Made by Samoaja –polussa! Tämä polku ei tarjoa pelkkää perinteistä linnunpöntön ra-kentelua, merkkien ompelua tai merimiessolmuja. Tule toteuttamaan itseäsi graffittitaiteijijana, letittäjänä, tai vaikkapa karkinvalmistajana. Tässä polussa pääset osallistumaan yhteiseen iloon ja saat hauskuutta myös kotiinviemiseksi.

SETUP

Suuntaa katse tulevaisuuteen VR-lasien läpi ja saatat löytää parisi live-Tinderistä. Osallistu ihmistetrikseen ja paisko vanhoja nokioita tieteen nimissä. Legendaarinen matopeli kestää, kestätkö sinä?

Vaikuttava Suomi 100

Keitä ovat nykypäivän tukkijätkät ja martat? Selviäisitkö sinä lööppiviidakon läpi? Yhteiskuntapolussa up-poudutaan yhteiskuntaan uusin tavoin, eikä ole varmaa pääsetkö karkuun julkisuutta edes room escapessa. Tule paikalle ja anna Suomelle uusi suunta!

Eksynyt Salossa?

Voiko kaupungissa suunnistaa? Lienee liian helppoa? No, onhan se ainakin hauskaa? Tule ja koe kaupunkisuunnistuksen viimeisimmät tredit, Street-O ja Tarkkuussuunnistus. Yksin tai kaksin, hiellä tai ilman.. Kaupunkisuunnistuksen helppous, tai vaikeus, on itsestä kiinni, kokemusta et tarvitse. Laji itsessään toimii myös opetustapahtumana. Ota matkaan kompassi – varmuuden vuoksi!