Iltaohjelmat

20160724_JoelForsman_ysäribileet_021

Perjantain iltaohjelmassa on luvassa mielettömät allasbileet – uikkareita ei siis kannata unohtaa kotiin! Vaihtoehtoisesti omia taitojaan pääsee testaamaan 10-rataisessa keilahallissa hohtokeilauksen merkeissä. Revittelemään pääsee illalla karaokehuoneessa, mutta rauhallisemmille tyypeille löytyy vaihtoehtona myös biljardi ja darts! Lisätietoa perjantain iltaohjelmista saat majoituskoulultasi.

Lauantaina poppi soi kovempaa kuin aiemmin, kun Explon jättibileet räjäyttää pankin! Paikalla bändi ja kaksi DJ:tä. Bileissä on myös reivinurkka, jossa soitetaan vaihtoehtoista tanssimusiikkia. Lauantaina ei kannata unohtaa hohdokkaita bilevaatteita kotiin, sillä UV-valot on varma bileen merkki! Perjantaina hohtokeilauksen missanneet voivat päästä testaamaan sitä myös lauantai-iltana, minkä lisäksi myös karaoke raikaa lauantaina! Jos päivän jälkeen et jaksa bilettää, voit myös pelata kavereiden kanssa biljardia, dartsia ja pöytätennistä tai ottaa rennosti chillout-tilassa.

Huomioithan, että lauantai-illan bileissä ja hohtokeilauksessa käytetään valotehosteita. Muistathan siis pistää bileisiin parasta – eli valkoista – päälle! Mikäli esimerkiksi sairastat epilepsiaa, osallistu ohjelmiin oman harkintasi mukaan – onneksi muitakin vaihtoehtoja löytyy!

 

Kuva: Joel Forsman