Luotsit

Tiesitkö, että Explo on tapahtuma myös luotseille? Mitä oikeastaan on luotsaus tapahtumassa?

Saat ennen tapahtumaa tukimateriaalia, jotta voit tukea ja kannustaa nuoria lähtemään mukaan syksyn huikeimpaan nuorisotapahtumaan. Itse tapahtumassa tarjoamme sinulle mahdollisuuden ajatusten vaihtoon ja vertaistukeen muiden luotsien kanssa. Toivomme, että oppisit paljon uutta luotsaamisesta ja saisit eväitä omaan lippukuntatyöhösi. Tarjoamme mahdollisuuden syventää osaamistasi ja pohtia luotsausta ajankohtaisien teemojen kautta. Olemme miettineet ohjelman niin, että pääset Explon pyörteisiin ja tutustumaan ohjelmapisteisiin. Tottahan myös tuemme sinua omien nuorten luotsaamisessa tapahtuman aikana. Haluamme huomioida sinun tärkeä työsi luotsina ja tarjota sinulle myös oman hetken nauttia olostasi. Ikävä tosiasia on se, että kaikki huikeat tapahtumat päättyvät, vaikkemme niin haluaisikaan. Luotsina saat tukimateriaalia myös tapahtuman kokemuksien ja oppimisen purkamiseen.

Jäikö harmittamaan, että et ole samoajaluotsi? No ei hätää, koska kaikkien lippukuntien luotsit ja luotsauksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita taahtumaan!

Luotsin ilmoittautuminen on loppunut. Lisätietoja luotsien ohjelmasta tulee tälle sivulle lähempänä tapahtumaa. Syyskuun aikana sähköposteihin lähetetään osallistujakirje ja tapahtumaviikolla tapahtumaopas.