Ilmoittautuminen

Haluat ilmoittautua vuoden mahtavimpaan samoajille tarkoitettuun partiotapahtumaan? Loistavaa! Luethan kuitenkin alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumista. Ohje sisältää tärkeää tietoa peruutuksista, laskuista ja yhteystiedoista.  Samoaja, kerrothan luotsillesi tai muulle lippukuntasi johtajalle, että olet ilmoittautumassa Exploon.

Niin osallistujien, luotsien kuin tekijöidenkin ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri Kuksassa 14.8.-3.9. ilmoittautumislinkin kautta. Osallistujille ei ole jälki-ilmoittautumista tapahtumaan eikä osallistujaa voi korvata toisella. Alle 18-vuotias ei voi itse ilmoittautua, vaan ilmoittautumisen tekee alaikäisen huoltaja omalla Partio ID -tunnuksella. Huoltajan tunnuksilla ilmoittautuessa tarkista huolellisesti kenet olet ilmoittamassa tapahtumaan. Valitse osallistujan nimi valikosta. Ohjeet huoltajalle Partio ID:n luomiseen ja ilmoittautumisen tekemiseen löytyvät TÄÄLTÄ. Kuksaan liittyvissä ongelmissa kannattaa olla yhteydessä lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan tai luotsiin.

Myös samoajaikäinen EVP (ei-vielä-partiolainen) tekee ilmoittautumisen Kuksassa. Ilmoittautumislomakkeelle täytyy syöttää kaikki pyydetyt tiedot osallistujasta sekä huoltajan yhteystiedot. Huoltajille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen viesti, jolla varmistetaan, että huoltajat ovat tietoisia ilmoittautumisesta. EVP-osallistujille lähetetään tapahtumalasku ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. EVP:n täytyy myös ilmoittaa lomakkeella, minkä lippukunnan samoajien kanssa haluaa samalle majoituskoululle.

Tarkista, että ilmoittautumislomakkeessa on osallistujan toimiva sähköpostiosoite. Ensimmäinen osallistujakirje lähetetään sähköpostilla syyskuun aikana.

Huom! Explon osallistujille ja tekijöille on omat ilmoittautumislinkit. Löydät molemmat linkit tästä alta ilmoittautumisen alkaessa. Huomioithan, että luotsit ilmoittautuvat osallistujien linkin kautta!

Ilmoittautumislinkki osallistujille ja luotseille

Ilmoittautumislinkki tekijöille

Peruutusehdot:

  • Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnalta. Lippukunta ei voi asettaa toista osallistujaa peruuttaneen tilalle.
  • Osallistumisen voi perua maksutta 3.9. asti. Tämän jälkeen osallistumismaksu on maksettava, vaikka peruisi osallistumisen.
  • Peruutuksen voi tehdä 3.9. asti huoltajan tunnuksilla Kuksassa. 3.9. jälkeen peruutus tulee tehdä osoitteeseen info@partio.fi tai laura.kalervo@partio.fi
  • Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen info@partio.fi tai laura.kalervo@partio.fi. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta/lippukunnalta, mutta hänellä/lippukunnalla on mahdollisuus hakea korvausta osallistumismaksusta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lisätietoa partiovakuutuksesta: www.partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.
  • Ilmoittautuessa hyväksyt, että osallistujalle saa lähettää partiotoimintaan liittyvää postia myös tapahtuman jälkeen.
  • Hyväksyt myös, että osallistujaa saatetaan kuvata tapahtuman aikana. Kuvia käytetään viestinnässä. Halutessasi voit kieltää tämän olemalla yhteydessä tapahtuman  valokuvauspäällikköön Atte Kestiin, atte.kesti@partio.fi

SamoajaEXPLOn löydät myös Facebookista ja Instagramista. Käy tykkäämässä ja seuraamassa, niin pysyt kuulolla! Salossa nähdään!

Kuva: Noora Qvick