Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt ja lokakuussa Riihimäelle suuntaa yhteensä yli 1200 samoajaa ja EVP:tä! Aivan huippua!


Voinko vielä ilmoittautua mukaan?

Erillistä jälki-ilmoittautumista ei järjestetä. Jos vielä mielit mukaan, voit itse kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja omasta lippukunnastasi tai esim. naapurilippukunnasta. Et kuitenkaan voi itse peruuttaa toisen henkilön ilmoittautumista ja ilmoittautua hänen tilalleen, vaan muutoksen tekee alkuperäinen ilmoittautuja lähettämällä sähköpostia Lauralle, laura.kalervo(at)partio.fi.

Voinko perua ilmoittautumiseni?
Tapahtumaperuutukset tehdään sähköisesti Laura Kalervolle, laura.kalervo(at)partio.fi.
Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutus tulee toimistolle neljä (4) viikkoa ennen tapahtuman alkamista. Alle neljä (4) viikkoa ennen tapahtumaa tehdyt peruutukset laskutetaan, ellei osallistuja löydä itselleen sijaista tapahtumaan (ilmoita osallistujan muutoksesta Lauralle). Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan.
Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen toimistolle. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea palautusta partiovakuutuksesta. Lisätietoa vakuutuksesta: http://partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.

Yleistä tietoa
Tapahtuma maksaa 55 € + matkaliput. Osallistumismaksu ja matkaliput laskutetaan lippukuntien kautta. Exploon voit tulla yksin tai samoajaporukassa ja mukaan voit ottaa myös kaverisi partion ulkopuolelta. Myös samoajaluotsit ovat tervetulleita mukaan. Heille on luvassa omaa Explo-ohjelmaa Luotsiasemalla.
ExploRAIL-junilla matkustat helposti mennen tullen. Katso lisää junien aikatauluista ja hinnoista ExploRAIL-sivulta.

SamoajaEXPLOn löydät myös Facebookista ja Instagramista. Käy tyksimässä ja seuraamassa, niin pysyt kuulolla! Riihimäellä nähdään!