Tule tekijäksi

SamoajaEXPLO- tai Luotsiasema-tekijä, ilmoittaudu mukaan tästä! Tekijöiden ilmoittautuminen on auki Exploon asti. ExploRAIL-junalippuja ei tarjota tekijöille ilmoittautumisen yhteydessä.

Explo tarvitsee tekijöitä. Tarjolla on pieniä pestejä ja pidempää vastuunkantoa vaativia tehtäviä. Käsiä tarvitaan erilaisiin pesteihin, jotta saamme taattua samoajille ja luotseille mahtavan ja elämyksellisen viikonlopun. Explon tekijänä pääset toteuttamaan erityisosaamistasi tai kokeilemaan jotain ihan uutta!

Vaeltajat ovat erityisen tervetulleita samoajia lähellä oleviin pesteihin kuten ohjelmaan ja majoituskouluille. Aikuisia tarvitaan erityisesti tukitoimintojen tuottamiseen eli keittämään, tiskaamaan, pystyttämään, purkamaan, niputtamaan, kuljettamaan, lajittelemaan ja tekemään paljon kaikkea muuta.

Tekijöille Explo-viikonloppu on ilmainen matkoja lukuun ottamatta. Ruoka kuuluu pakettiin, samoin majoitus hyvässä seurassa. Matkakuluista jokainen tekijä huolehtii itse. Tervetuloa tekemään!

HAASTA ITSESI JA TULE TEKEMÄÄN JOTAIN UUTTA! ILMOITTAUDU MUKAAN!

Majoitustiimit
Majoitustiimit päivystävät kouluilla koko viikonlopun. He ottavat samoajat vastaan heidän tullessaan koululle, vastaavat samoajien ja luotsien kysymyksiin ja pitävät huolen majoituskoulun siisteydestä sekä yörauhasta. Majoitustiimiläiset ovat mukavia tyyppejä, joiden kanssa samoajat viihtyvät. He tekevät koulusta samoajille siistin yöpaikan ja järjestävät koululle myös erillisen hengailutilan.

Keittiöt
SamoajaEXPLOssa ruokailuhetket ovat samoajille osa ohjelmaa. Täällä ei syödä tylsästi koulun ruokalassa vaan mahtavat keittiötiimimme loihtivat ruokailuhetkistä mieleenpainuvan elämyksen.
Tarvitsemme väkeä sekä keittiön puolelle kokkailemaan että salin puolelle järjestämään ohjelmallista tarjolleasettelua ja tarjoilua.

Viestintä
Uitko sosiaalisessa mediassa kuin kala vedessä? Hallitsetko Instagramin, Snapchatin, Ask.fm:n ja kenties sellaisetkin kanavat, joista suurin yleisö ei ole vielä kuullutkaan? Olisiko aika päästää sisäinen reportterisi valloilleen? Viestintä ottaa mielellään joukkoihinsa niin nettisivutaitureita, sometiimiläisiä kuin muitakin Explo-viestinnästä kiinnostuneita. Tavoitteena on saada Explo näkymään! Ilmianna itsesi tai kaverisi: virva.luode[at]partio.fi

Ohjelma – Lauantain aktiviteetit
Kokoa porukka ja kerro minkälaisen ohjelman järjestäminen kiinnostaisi! Mikä innostaisi eniten: haaveilu, seikkailu, kokeilu vai oppiminen? Tarvitsemme sekä ohjelmapisteiden vastuuhenkilöitä että tiimiläisiä ja mielellään myös valmiita porukoita toteuttamaan ohjelmaa.

Ohjelma – Sunnuntain Expo
Samoajat ovat saaneet uusia kavereita. Sunnuntaiaamupäivä hengaillaan uusien kavereiden ja vanhojen tuttujen kanssa kaikenlaisen tekemisen parissa. Tule tekemään Expo-piste esim. Twister, mölkkykisa, tanssimatto… tai melkein mitä vaan, vain taivas on rajana!

Kerro ideasi, kiinnostuksesi tai kysy lisää: hille.terho[at]partio.fi