Kiitos ja kumarrus

Explon lähestyessä loppuaan Riihimäen rautatieasemalla nähtiin helliä jäähyväisiä, kun kukin lähti omaan suuntaansa kuka ExploRAILilla, kuka bussilla. Viikonlopun aikana ehdittii solmia monia uusia ystävyyksiä ja toivottavasti niitä jaksetaan pitää yllä pitkistäkin välimatkoista huolimatta.
Snapchatissa on sadellut palautetta koko viikonlopun ajan ja varsinkin junamatkalta kotiin. Vaikuttaisi siltä, että ikävä tulee ja että hauskaa on pidetty koko rahan edestä! Pientä mielipahaa joillekin aiheuttivat hieman täydet junat, mutta siitäkin päästiin yli hyvällä fiiliksellä. Ja enempi parempi.
Ohjelmistakin satoi positiivista palautetta viikonlopun aikana, eniten ehkä eilisten iltabileiden aikana.

Explo15_2510151203_Joona_Halinen_ Explo15_2510151144_Joona_Halinen_

Koko viikonlopun voisi summata varsinaisen onnistuneeksi tapahtumaksi, jossa kaikki viihtyivät. Tylsää hetkeä ei varmasti kenellekään ehtinyt tulla vastaan vaan tekemistä riitti koko viikonlopun ajan. Mikäli mieleenne tulee vielä palautetta Explosta sitä pääsee helpoiten antamaan osoitteessa www.tiny.cc/ihanaexplo. Kaikki palaute otetaan lämmöllä vastaan!

Explo15_2510151359_Joona_Halinen_
Erittäin suuret kiitokset vielä kaikille reilulle 1200 samoajalle, yli 200 tekijälle sekä erityisen suuri kiitos kaikille tapahtuman johtajille! Ilman meitä kaikkia tästä ei olisi tullut mitään näin siistiä.

Seuraavaa Exploa odotellessa! Odotellessa voit käydä katselemassa viikonlopun kuvia täältä. Lisää on vielä luvassa, älkää huoliko. Seuratkaa ilmoittelua alkuviikosta Facebookissa.