ExploEXPO ja kotiinlähtö

Sunnuntaiaamu alkoi mukavan myöhäisellä herätyksellä ja kellojen kääntämisestä johtuneilla tunnin lisäunilla.
Ei päivä täysin toiminnattomaksi jäänyt, sillä Urheiluhallilla pyöri aamupäivällä ExploEXPO. Paikalla oli kunnon messumeininki kun lähes kaikki löysivät tiensä paikalle. Aktiviteeteistakaan ei tullut pulaa sillä tarjolla oli toiminnallisempaa sumopainia ja pallomeripolskintaa, sekä hieman ajattelua vaativampaa Free Being Me -pohdintaa ja kansainvälistä partiota. Myös ensi kesän Roihu-leiri oli näkyvästi esillä. Paikalla pääsi vielä tekemään oman tapahtumamerkkinsä, jos sitä ei eilen ehtinyt käydä tekemässä.

Vielä enne lähtöä on aika hyvästellä kaikki uudet ystävät ja suunnata kohti omaa ExploRAIL junaansa. Kuvia tästä päivästä ja koko viikonlopusta on luvassa myöhemmin tänään, seuraile ilmoittelua!