Ensimmäinen päivä takana

Ensimmäinen päivä EXPLOa alkaa olla takana ja suurin-osa samoajista etsiytyy vähitellen kohti omaa makuupussiaan. Vaikka osalla Exploa on takana enemmän kuin toisilla (Rovaniemen ExploRAIL lähti liikkeelle puoli kymmeneltä) on kaikilla ollut ilta täynnä toimintaa. Riihimäeelä on tähän mennessä laulettu suomalaisia poppibiisejä yhdessä, pelattu norsufutista, otettu kuvia Roihun merkeissä, sekä nautittu uimahallin tarjoamasta tunnelmasta.image

Kohti majoituskouluja kävellessä kuului paljon ilosta huutoa ja naurua. Parin nopean kysymyksen jälkeen oli selvää, että niin ensikertalaiset kuin vanhat konkarit odottivat eniten uusia kavereita ja yhteisöllisyyden fiilistä. Selkeästi odotetuimpia juttuja olivat myös hyvä ohjelma (kuten paintball ja laskeutuminen), maistuva ruoka sekä tietysti lauantai-illan bileet.

image

Samoajatytöt Emma ja Marisa jaksoivat solmia vielä illalla Harjunrinteen koululla ystävyydenkorujaan, vaikka takana olikin jo pitkä päivä koulussa. Tytöt toivoivat että tämän vuoden SamoajaExplo on vähintään yhtä hauska kuin muutaman vuoden takainenkin, eikä tähän mennessä kuulemma ole tarvinnut pettyä.

image

Illan hiljentyessä, alkaa kaikilla ajatukset vähitellen kääntyä kohti huomista ja huomisen ohjelmia, kavereita ja tapahtumia. Osa odottaa huomista jännittyneenä ja osa innostuneen, mutta kaikille on luvassa tasapuolisen mahtava päivä huomenna.

image

Hyvää yötä!