Ilta pakolaisena: Paossa -roolipeli

PAOSSA-ROOLIPELI lauantaina klo 18-21

Pakolaiskeskustelu käy kuumana sosiaalisessa mediassa. Oletko koskaan miettinyt keitä ovat pakolaiset? Entä miksi he pakenevat tai millaisia he kohtaavat matkallaan?
Paossa-roolipelissä pääset asettumaan pakolaisen asemaan ja kohtaamaan haasteita, joita pakolaiset saattavat matkallaan kohdata. Tunteita herättelevän pelikokemuksen kautta pääset pohtimaan pakolaisuuden taustoja ja todellisuutta, jossa monet ihmiset elävät. Uskallatko asettua pakolaisen asemaan?

 

Tähän aktiviteettiin saa osallistua yli majoituskoulurajojen. Valitettavasti vain 30 ensimmäistä voidaan ottaa mukaan, joten olethan nopea! Ilmoittautuminen suoritetaan perjantain majoituskoululla, kysy lisää tietoa ilmoittautumisesta omalla koululla.
Voit ilmoittautua myös muihin taskuihin perjantaina majoituskoululla, mikäli et ole sitä vielä tehnyt.