Hoi sinä samoaja, tärkeää tietoa ilmoittautumisesta!!

SamojaEXPLO ja ilmoittautuminen lähestyy huimalla vauhdilla! SamoajaEXPLO järjestetään tänä vuonna Riihimäellä 23.-25.10.2015. Tavoitteena on, että viikonloppuna kokoontuu yhteen 1500 samoajaa haaveilemaan, seikkailemaan, kokeilemaan ja oppimaan! Olethan sinä yksi heistä!

Koko viikonlopun spektaakkeli maksaa 55€, joka kattaa mielettömän ja ennennäkemättömän ohjelman, viiden tähden koulumajoituksen sekä monipuolisen ja elämyksellisen ruokailun. Matkaaminen Riihimäelle ei sisälly tapahtuman osallistumismaksuun, mutta ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa itsesi edullisen ExploRAIL-junan kyytiin, jolloin pääset aloittamaan Explon jo kotipaikkakunnaltasi. ExploRAIL-junien aikataulut ja hinnat löydät nettisivuiltamme!

Tässä lyhyesti ohjeita SamoajaEXPLOon ilmoittaumisesta, jotta et jää paitsi vuoden kohokohdasta!

 

  1. Ennen ilmoittautumista käy varmistamassa, että pääset kirjautumaan Kuksaan (kuksa.partio.fi) PartioID-tunnuksellasi. Tarkista samalla, että sinulla on Kuksassa sellainen sähköpostiosoite, jota käyt säännöllisesti lukemassa. Mikäli näin ei ole, päivitä osoite. Jos tarvitset apua, niin kysäise luotsiltasi, hän osaa varmasti auttaa!
  2. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 1.9. ja päättyy 22.9. Ilmoittaudu jo ennen 13.9., niin saat Explossa mukavan ja uniikin yllätyksen!
  3. Ilmoittautuessasi lue huolellisesti kaikki kysymykset ja vastaa niihin vielä suuremmalla huolellisuudella!
  4. Kun olet huolehtinut oman ilmoittautumisesi kuntoon, varmista, että kaikki ystäväsi ovat myös muistaneet ilmoittautua tapahtumaan!
  5. Jää odottamaan lisää informaatiota tapahtumasta. Ennen syyskuun loppua nettisivuilla julkaistaan tarkempaa tietoa ohjelmasta, ja siitä miten niihin ilmoittaudutaan!

Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin asia, kysy meiltä rohkeasti: ask.fm/samoajaexplo tai laita sähköpostia!

Pian nähdään SamoajaEXPLOssa lokakuussa!

Aurinkoisin terveisin SamoajaEXPLOn projektiryhmä

hille.terho@partio.fi
ville.vanska@partio.fi
elma.ekblad@partio.fi
virva.luode@partio.fi

 

kuva: Joel Forsman