Syksy, lokakuu ja SamoajaEXPLO lähestyy jo kovaa vauhtia! Niin myös ILMOITTAUTUMINEN!

SamoajaEXPLO on samoajien vuoden kohokohta, joka kokoaa 23. – 25.10. Riihimäelle 1500 samoajaa haaveilemaan, seikkailemaan, kokeilemaan ja oppimaan yhdessä.

Perjantaina EXPLO alkaa jo samoajan saapuessa rautatieasemalle tai viimeistään hänen hypätessään junaan kohti Riihimäkeä. Perjantai-iltana on luvassa erilaista yhteisöllistä iltaohjelmaa, jossa samoaja pääsee heittäytymään ja tutustumaan uusiin ihmisiin, kun taas lauantaina illalla luvassa on järjettömän hyvät partyt. Lauantaina päivällä samoaja osallistuu neljän eri kategorian ohjelmiin, joihin hän on voinut etukäteen ilmoittautua. Luvassa on esimerkiksi haaveilua oman bändin perustamisesta, seikkailua roolipelien ihmeellisessä maailmassa, uuden urheilulajin kokeilua ja itsestä oppimista. Sunnuntaina Expo-messut kokoavat uudet ystävykset vielä yhteen viettämään aikaa messuilla kierrellen erilaisilla toiminnallisilla pisteillä. SamoajaEXPLO tarjoaa siis jokaiselle jotakin!

Ilmoittautuminen SamoajaEXPLOon tapahtuu Kuksan kautta. Ilmoittautuminen alkaa 1.9. ja päättyy 22.9. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet julkaistaan lähipäivinä ja ne lähetetään erikseen myös piiritoimistoille ennen elokuun loppua. Ilmoittautuminen on sitova.

Koko viikonlopun spektaakkeli maksaa samoajille vain 55 €, joka kattaa mielettömän ja ennennäkemättömän ohjelman, viiden tähden koulumajoituksen sekä monipuolisen ja elämyksellisen ruokailun. Matkakulut eivät sisälly hintaan, vaan jokainen osallistuja maksaa matkakulut itse. Neuvottelut tavallista edullisemmista ExploRail-junista ovat VR:n kanssa vielä kesken, mutta osallistuminen ei varmasti jää siitä kiinni.

Samoajien lisäksi samana viikonloppuna huomioidaan myös luotsit, joille järjestetään ihan oma viikonloppu, Luotsiasema. Luotsiasemalle ovat tervetulleita kaikki samoajaluotsit sekä luotsina toimimisesta kiinnostuneet. Luotsiaseman ohjelma koostuu muun muassa uusittuun samoajaohjelmaan tutustumisesta, toisiin luotseihin tutustumisesta ja ajatuksien vaihtamisesta. Luotsiasemalle ilmoittautuminen alkaa syyskuussa ja viikonloppu kustantaa 55€ osallistujilleen.

Vastailemme mielellämme kaikkiin kysymyksiin SamoajaEXPLOon liittyen! Toivottavasti mahdollisimman moni samoaja lähtee mukaan SamoaEXPLOOn! Hei siellä nähdään, eiks niin?

http://explo.partio.fi
http://www.facebook.com/samoajaexplo