Ou dear, mitä ohjelmaa

Jambo! Viikonlopun ohjelman edestä on vedetty verho ja paljastus on kurkittavissa uudella Ohjelma-sivulla. Samasta osiosta löytyy myös kuvaukset lauantain taskuista ja niiden aktiviteeteista. Tutustu etukäteen ja valkkaa mieluiset! Listalta löytyy myös tieto, jos aktiviteettiin kannattaa varautua erikoisemmin varustein.

Koska meitä on näääääääääääääin monta, ihan jokaiselle ei ole saatu taattua paikkaa juuri siihen ykköstoiveeseen. Paikkoja on kuitenkin niin monta, kuin vain pohjoiselta pallonpuoliskolta saimme taiottua aikaan, joten mieluisaa ohjelmaa löytyy varmasti! Jakautuminen aktiviteetteihin tapahtuu perjantai-illan aikana, niin että sekä aikaisilla madoilla että pitkältä reissaavilla on yhtälailla valittavaa.

Muistakaa myös ennakkotehtävät, niistä aivan loistavia suorituksia tarjolla Facessa. Katso ja kokeile!