Rock, pop ja miljoona ilmoittautumista

Oh la-laa, mikä viikko takana!

Monta superhienoa asiaa on varmistunut ja meneillään on mahtava räime. Majoituskoulujen tiimit paljastivat aavistuksen verran suunnitelmiaan ja lauantai-illan spektaakkelin muotti muurattiin perustuksiin.

Kaiken järkkäilyn lisäksi Explo-tyypit kiersivät kaikki kolme Partio Pop -paikkakuntaa. Helsinki rokkasi, Tampere jammasi täysillä ja Turussa räjähti koko potti. Ilmoittautumisia Exploon sateli melkoinen määrä.

Kaksi ilmoittautumisviikkoa takana, nyt alkaa kolmas. Raahatkaa ne vaikkukorvaiset kaverinne netin ääreen ja laittakaa ne ilmoittautumaan. Ei riitä, että tykkää Facebookissa tai lähettää tekstarin, vaan käykää painamassa sitä Polun ilmoittaudu-nappia. Tarkemmat koordinaatit löytyvät kulman takaa. Älkääkä unohtako ExploRAIL-junalippuja! Niillä pääsee oikeaan tunnelmaan jo perjantain matkalla Riihimäelle.

Aurinkoista sadeviikkoa!