Pestejä tarjolla

Vaeltajille

Vaeltajille Explo13 tarjoaa mahdollisuuden tulla tekemään samoajille ikimuistoinen viikonloppu.
Explo tarvitsee tekijöitä. Tarjolla on pieniä pestejä ja pitempää vastuunkantoa vaativia tehtäviä. Vaeltajat ovat samoajille esikuvia ja tärkeässä roolissa tekemällä heidän viikonlopustaan parhaan viikonlopun ikinä.

Aikuisille

Aikuiset mahdollistavat Explon toteutumisen!

Aikuisia tarvitaan erilaisiin pesteihin, jotta saamme tehtyä samoajille ja luotseille hyvän viikonlopun. Heitä tarvitaan erityisesti tukitoimintojen tuottamiseen eli keittämään, tiskaamaan, pystyttämään, purkamaan, niputtamaan, kuljettamaan, lajittelemaan…

Ohjelmassa tarvitaan myös eri alojen vankkoja asiantuntijoita esim. tanssinopettajaa, bändin vetäjää, lehden tekijöitä, kädentaitajia, videoeditoijia.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:
Poppis Suomela
0400420002
poppis@partio.fi